Новини в світі домашнього текстилю на Polotenca UA

Як часто потрібно міняти рушники для кухні

Як часто потрібно міняти рушники для кухні

Рушник вже традиційно став одним з важливих атрибутів домашнього затишку та комфорту. Жодна господиня не обійдеться у побуті без якісного, міцного та практичного домашнього текстилю. Та як часто потрібно міняти рушник для кухні, щоб він залишався свіжим та не ніс загрози для здоров’я? Спробуємо максимально коротко та змістовно розібратись у даному питанні.


Види піжам: як вибрати піжаму

Види піжам: як вибрати піжаму

Чи пам’ятаєте ви свою першу піжаму? Тепла флісова або ж легка бавовняна, що наче обіймала вас перед сном? Види піжам бувають абсолютно різні, але всі вони асоціюються з домашнім теплом, затишком і максимальним комфортом. У цій статті інтернет-магазин Polotenca.ua пропонує ближче познайомитись з варіантами одягу для дому та сну. 

Як часто треба міняти рушники?

Як часто треба міняти рушники?

Деякі люди користуються 1-2 рушниками, періодично їх перучи. Насправді, їх повинно бути набагато більше, адже небажано витирати обличчя тим же рушником, яким ви регулярно витираєте руки.

Як сушити рушники у ванній кімнаті?

Як сушити рушники у ванній кімнаті?

Сучасна ванна кімната повинна бути не тільки красивою, але і функціональною. Тому важливо правильно організувати простір для зберігання речей, в тому числі – рушників, які треба періодично прати і сушити. Як сушити рушники, щоб вони не захаращували приміщення і не псували його інтер'єр, розповідаємо в цій статті!

Як випрати пір’яну подушку?

Як випрати пір’яну подушку?

Пір’яну подушку можна знайти в кожному будинку. І вона навіть передається з покоління в покоління. Часто таке придане дістається нам ще від бабусь. При щоденному використанні в подушках накопичується піт, пил, можуть розвиватися мікроби, навіть кліщі.

Як вибрати махровий рушник

Як вибрати махровий рушник

Рушник — це незамінний атрибут особистої гігієни, невіддільний аксесуар у будь-якій ванній або душовій кімнаті. Вибір представленого варіанту текстилю дуже індивідуальний і навіть інтимний. Адже кожний має свої особисті переваги, якими ми керуємося при виборі таких предметів гігієни.

Стандартні розміри подушок

Стандартні розміри подушок

Спальні приналежності налічують кілька основних різновидів: стандартна модель (40 х 60 см), покращений класичний варіант (50 х 70 см), велика подушка стандартного розміру (60 х 60 см), королівський ліжковий елемент (70 х 70 см).

Як виварити рушники ?

Як виварити рушники ?

Виварювання рушників - важка артилерія, яка допомагає господиням прибрати навіть застарілі плями та бруд. Зважайте, що кип’ятити можна лише бавовняні та лляні матеріали, а от вироби з махри краще замочувати з відбілювачем та порошком. Тож як виварити рушники, щоб повернути їм втрачений свіжий вигляд, читайте далі.

Показано 1 по 8 з 83 (Всього сторінок 11)